You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Vizite la domiciliu

Securitatea tranzactiei, inclusiv a vizitelor la domiciliul dvs

Consultanta

Consultanta pentru intocmirea formalitatilor de vanzare la notar

Analiza

Noi comparam cererea cumparatorilor cu oferta dvs pentru a realiza o selectie cit mai riguroasa

Experienta din 2007

Agentia imobsib.ro are abilitatea de a a oferi o atentie speciala fiecarei activitati conexe tranzactiilor imobiliare incepand de la facilitarea de credite pentru clienti si pana la asigurarea imobilului achizitionat de dumneavoastra.
Colaborand cu imobsib.ro, clientii vor beneficia de o serie de programe, servicii si metode menite sa satisfaca nevoile si exigentele oricarui colaborator de pe tot cuprinsul tarii.

Cand efectuati o tranzactie pe piata imobiliara actuala, este un lucru esential sa aveti deplina incredere in profesionistul pe care l-ati ales sa va reprezinte. Scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii imobiliare pe care dumneavoastra le puteti gasi pe piata si pe care le meritati.

imobsib.ro se bucura de o excelenta colaborare si apreciere din partea clientilor. Majoritatea dintre acestia se intorc la noi pentru noi colaborari si mai mult decat atat sunten recomandati de catre acestia mai departe.

Aceasta este o recunoastere a serviciilor de o inalta tinuta si profesionalism oferita de catre imobsib.ro clientilor sai.

Cand sunteti un client informat si avizat, cu siguranta veti face alegerea perfecta in cumpararea sau vanzarea unui imobil.De aceea scopul nostru este acela de a va informa cu privire la tendintele pietei imobiliare, folosind cele mai noi si profesioniste tehnici de evaluare si statistici din acest domeniu.Cu o piata imobiliara in continua crestere, a investi intr un imobil este o decizie stralucita pentru prezent si viitor.

Contactati-ne

Impozitarea se face pentru tranzactiile imobiliare ce depasesc plafonul de 450.000 lei. Se calculeaza un procent de 3% din suma ce depaseste plafonul de 450.000 lei

Impozitul prevazut anterior nu se datoreaza in urmatoarele cazuri:

• La dobandirea dreptului de proprietate asupra terenurilor si constructiilor de orice fel, prin reconstituirea dreptului de proprietate in temeiul legilor speciale
• La dobandirea dreptului de proprietate cu titlu de donatie intre rude si afini pana la gradul III inclusive, precum si intre soti

I. Planul Urbanistic General - P.U.G.
- reprezinta planul in care se evidentiaza zonificarea functionala a orasului si se stabilesc axele principale de circulatie.Acesta cuprinde documentatia pe baza careia se elibereaza certificatele de urbanism si autorizatia de construire in teritoriul unei localitati.

II. Planul Urbanistic Zonal - P.U.Z.
- este planul in care se detaliaza zone determinate din Planul Urbanistic General, cuprinzand suprafete de cateva hectare.

III. Planul Urbanistic de Detaliu - P.U.D.
- stabileste conditiile de amplasare si executare pe un anumit teren a uneia sau mai multe constructii cu destinatie precizata.

Inscriere newsletter

Primiti ultimele anunturi imobiliare direct pe email